Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Árpád Pálinkák

Ötven éve nem múló szenvedélyünk és türelmünk, tudásunk és kitartásunk eredménye, hogy családunk pálinkái kiváló minőségű hungarikumok. Pálinkáink 100% gyümölcsből készülnek, maximálisan szem előtt tartva a gyümölcs természetes értékeit. A generációkon keresztül öröklődő tudás és tapasztalat minőségünk záloga.

A valódi pálinka készítése művészet, a pálinkamester pedig a művész, minden titkok tudója. Minden egyes pálinka magán viseli alkotója keze nyomát. A legapróbb részletektől a befejezésig arra kell törekednünk, hogy a nemes hozzávalók választékából a főzés során a tökéletes pálinkát alkossuk meg. Mindezt szeretettel, szenvedéllyel és tisztelettel.

Trend & Tradíció – Igényes, modern formavilág egy tradicionális italhoz.
A mi felfogásunk szerint a Pálinka, azaz Aqua Vitae – az élet vize, ahogyan egykor hívták, egy igazi hungarikum. Egy olyan tradicionális ital újragondolva, amelynek fogyasztása manapság a parfümös illatoknak és intenzív ízeknek köszönhetően divatos és szerethető. Ezt a trendet izgalmas csomagolásokkal, folyamatos innovációval tesszük még izgalmasabbá és egyedibbé.

Termékeinkhez több mint 40 féle Magyarországon termett gyümölcsöt használunk fel, amelyeket tradicionális és modern, oszlopos lepárlással desztillálunk. Manufaktúránk értéke és védjegye az aprólékos kézi munka, a folyamatos innováció és az átgondolt termékfejlesztés. A kiváló minőség záloga a több generációs családi pálinkafőzde, a saját szilvaültetvény, az egyedülálló ízvilág és a a modern technológiával ötvözött hagyományok tisztelete.

Az Árpád Pálinka egy olyan család saját pálinkája, akiknek fontos a hagyományok tisztelete, ugyanakkor nyitottak az újításokra, ha azok a pálinka hasznára válnak. Maximalizmusuk minden egyes palackra kiterjed, és ezt a kitartó, szenvedélyes munkát több szakmai elismerés is bizonyítja.

Rendezés:
Nézet: