Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Az Árpád pálinka titka: szakértelem és hagyomány modern köntösben

Vannak helyek, amiket csak kevesen ismernek, amik a világ nagy része előtt ismeretlenek maradnak. Békéscsaba kétségkívül nem tartozik közéjük, hiszen jó úton halad afelé, hogy végleg felkerüljön a pálinka térképre. A régóta ismert márkák mellett helyet követelnek ugyanis maguknak a feltörekvő fiatalok, köztük például az Árpád pálinka is.

Az Árpád pálinka előállítása családi vállalkozásnak indult. A nagypapa pálinka iránti szeretetét és szakértelmét viszi tovább nem más, mint a harmadik Árpád a családban. A pálinka készítés tudománya tehát nemzedékről-nemzedékre száll, a zamatos ízek és a minőségi italok mögött nagy tapasztalat és féltve őrzött, kipróbált receptek állnak. Az Árpád pálinka fiatal kora ellenére érdemes a kóstolásra és a figyelemre. Vitathatatlanul magas minőséget képvisel, ezt pedig a számos elismerés és elnyert termék díj is bizonyítja. A siker alapja a kiváló alapanyag, az odafigyelés, az elhivatott munka, amit az Árpád pálinka elkészítésébe belefektetnek.

A pálinka kedvelők számára különösen vonzó, hogy az Árpád pálinka sokféle ízben készül, ugyanis több, mint 40 féle gyümölcsöt használnak fel az előállítás során. A szilva a fő profiljuk, de egyéb ízek is képviseltetik magukat: alma, birs, barack, vilmoskörte és fürtös meggy vagy fekete cseresznye is kerülhet a poharakba.

A pálinka, és ezzel együtt az Árpád pálinka készítése is túlzás nélkül művészet, teljes odaadást kíván, jó érzéket és a ragaszkodást a hagyományokhoz. Csak így válhat a napon érlelt gyümölcsökből a pohárba kerülő, különleges nedű. Az Árpád pálinka előállítása során ennek megfelelően modern és hagyományos, oszlopos desztillálást alkalmaznak, a palackozást pedig kézzel végzik. Így sikerülhet palackba zárni a gyümölcsök lelkét és megajándékozni vele a valódi pálinka rajongókat, hogy megkoronázzák egy pálinkányi koccintással nemcsak az ünnepi pillanatokat, de a hétköznapiakat is!

Keressen fel minket bizalommal, és rendeljen webshopunkból minőségi italokat, hamisítatlan Árpád pálinkát a kedvenc ízeiben!