Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom

Bemutatkoznak pálinkafőzdéink: Zsindelyes Pálinkafőzde

Bemutatkoznak pálinkafőzdéink: Zsindelyes Pálinkafőzde

A Zsindelyes családi vállalkozásként 1984-ben jött létre a Szabolcs megyei Érpatakon. A kezdeti gyümölcspálinka-előállítás és bérfőzés tapasztalataiból továbbfejlődve, többlépcsős beruházásokat és fejlesztéseket követően ma már Magyarország legjelentősebb pálinkamárkái közé tartozik, mi több, a magyarországi eredetvédett pálinkafajták közül háromfélét is magáénak tudhat.

A pálinkafőzés – mely kezdetben egy üzleti lehetőség és megélhetési forrás volt – mára már a hagyományőrzés, a magas színvonalra törekvés és az értékteremtés eszközévé vált. Így a Zsindelyes mára már több, mint egy egyszerű márka: tradíciók megőrzése, hagyománytisztelet, modernitás és a jövő generációinak tanítása egyesül az érpataki zsindelytető alatt.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye TOP 100 vállalkozásában

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Nemzeti Adó és Vámhivatal, valamint a SZON.hu közösen meghatározták a megye legjobb 100 vállalkozását. A megye egyik impozáns szállodájának, a Hotel Korona dísztermében megtartott rendezvényen esett meg az eredményhirdetés. A 100 helyezettet 10 452 vállalkozásból határozták meg és a Zsindelyes Pálinkafőzde a 96. helyet tudta megszerezni. A TOP 100 elemzés azokat a megyei székhelyű vállalkozásokat mutatja be, melyek nagy mértékben járulnak hozzá a megye gazdasági teljesítményéhez.

Többszörös MagyarBrands díj

A Zsindelyes Pálinkafőzde eddig már 8x nyerte el a rangos magyarországi díjat, melyet 2019-ben 9. alkalommal is sikerült elhódítania és bizakodva tekintenek az idei, 2020-as évre is. A díjat egy független szakmai zsűri ítéli oda, figyelembe véve a szakértői és fogyasztói visszajelzéseket is. Papp József tulajdonost idézve, "A cím nemcsak a márkát ismeri el, hanem annak a 44 dolgozónak a munkáját, akik hozzájárulnak a Zsindelyes brand sikeréhez és ismeretségének növeléséhez. Mindennapi munkánkkal kívánjuk fogyasztóink elégedettségét biztosítani."

A rangos magyar díjon kívül közel 300 díjazásban részesült már a Zsindelyes.

Betekintést engednek a Pálinkafőzésbe

A Zsindelyes Pálinkafőzde Érpataki üzemében nem csak a magyar nedű gyártása folyik, de lehetőség van akár az üzem megtekintésére is. Erre többféle programot is kínálnak, melyeken betekintést nyerhetünk a munkafolyamatokról, termékekről, gyártásról és a cég kultúráját is megismerhetjük. A pálinkatúra mellett, vacsoraesteken is részt vehetünk, ahol a főzde különleges párlatait is végig kóstolhatjuk. Ilyenkor nincs miért aggódnia, azoknak akik kocsival érkeztek a helyszínre, hisz van lehetőség megpihenni is a területen, a Zsindelyes Cottage pontosan erre a célra lett megalkotva.

A zászlós hajók

A fő pálinkái a főzdének az Újfehértói Fürtös Ágyas Meggypálinka, mely számos arany champion és Magyar Termék Nagydíjat is elnyert már, valamint Földrajzi Árujelző oltalommal is büszkélkedik.

Emellett eredetvédettséget élvez még a Szabolcsi Ágyas Almapálinka és a Szabolcsi Ágyas Szilvapálinka is.

Keresés