Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Alma Pálinka

Ön itt jár: Kezdőlap > Gyümölcsök >

Alma Pálinka

Az almák legtöbb fajtája magas cukortartalommal rendelkezik, ezáltal tökéletes alapanyagai a pálinkának. Az almapálinkák nem örvendenek akkor népszerűségnek, mint amekkorát érdemelnének. Sokszínű és változatos ízvilággal rendelkezik, melyet érdemes megízleln!

Mind emlékszünk azokra a forró nyarakra a gyerekkorból, ahogy fonott kosarakkal bandukoltunk és nagy gonddal szedtük az almát, amit aztán büszkén borítottunk ki a nagy faasztalra. Kiválogattuk a legszebbeket és vártuk a csodát.
Gyártó: Nobilis Pálinkák
8.690 Ft

Rendkívül kellemes egy fárasztó nap után hazaérni és egy jó felesnyi pálinkát legurítani a jó egészség megőrzése érdekében. Ha számodra is fontos a minőség és a karakteres ízvilág, akkor a Palinkam.hu-nál tökéletes helyen jársz, hiszen első osztályú pálinkákat forgalmazunk, melyek a legjobb hazai főzdékből kerülnek ki. Előszeretettel ajánljuk számodra is az alma pálinkákat, melyek már évtizedek óta a pálinkafogyasztási hagyomány részét képezik hazánkban. Több főzde is előrukkol minden évben rendkívül ízletes és zamatos alma pálinkákkal, így néha már nehéz is lehet választani, hogy melyiket próbáljuk ki. Büszkén mondhatjuk, hogy minden nálunk kapható pálinka kifizetődő vételnek számít, legyen szó Lunczer Ágyas, Lunczer Esszencia, Bestillo, Árpád Vadász, Gusto Alföldi, Gusto Mézes Ágyas, Panyolai Szatmári Ágyas vagy egyéb termékről webáruházunkban.

Ha kifejezetten alma pálinkát keresel, akkor több, mint 20 egyedülálló termék közül választhatsz online felületünkön. Mindegyik egy kicsit mást biztosít, így hát érdemes minél többet kipróbálnod! A Lunczer Esszencia egy prémium pálinka, mely sosem tapasztalt ízvilággal várja a kóstolót. Minden csepp napfény, íz és illat belekerült ebbe az egyedülálló nedűbe, mely finoman belesimul poharunkba egy kóstolás alkalmával. Lustán, olajosan csordul ki a palackból, utána viszont kirobbanó, komoly erővel a háta mögött csábít el egy újabb kortyra. Ez persze csak egy példa volt a sok közül. Mint említettük, minden alma pálinkánkban van valami különleges. A kihívás, hogy mindet megismerd, rád vár!

Keresés