Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Birs Pálinka

Ön itt jár: Kezdőlap > Gyümölcsök >

Birs Pálinka

A birs pálinka igazi ritkaságnak számít a pálinka kedvelőinek körében. Ez a tipikusan őszi gyümölcs egyedi ízvilággal rendelkezik, és igazán kivételes. Még a nevét is rejtély övezi, hiszen birsalmaként és birskörteként is emlegetik, mely csupán a gyümölcs változatos formájától függ.

A birsalma pálinkák rendkívül ízletesek lehetnek, ha jól vannak elkészítve. Webáruházunkban összegyűjtöttük a legjobb hazai pálinkafőzdék birsalma pálinkáit, így te is kipróbálhatod minden egyes főzde különlegességét, hiszen mindenki egy kicsit máshogy készíti el manapság a pálinkákat. Lunczer Eszencia, Lunczer Optimum, Bestillo Birs, Agárdi Prémium Birs, Márton és Lányai Birs, Gusti Birskörte és rengeteg egyéb főzde által készített birs termék található meg online felületünkön, ahol rendelésed is pár kattintással leadhatod, a terméket pedig házhoz visszük! A modern birs pálinkák rendkívül egyedi ízvilágot biztosítanak a fogyasztó számára, hiszen valóban modern eljárásokkal készülnek sok esetben egyedi fűszerezéssel és hozzáadott aromákkal. Dominancia, de kívánatos módon.

Ezt vallja például a Lunczer főzde; a tőlük kikerült birs pálinkák Íze, illata úgy uralkodik és irányít, hogy észre sem vesszük, csak, amikor már ismét kívánjuk! Fűszeres, lendületesen kibomló illat, kicsit borsos, citrusos felhangokkal, melyet tovább fokoz az édeskék birsalma íz, így létrehozva egy olyan ízvilágot, melyet sehol máshol nem találunk meg! Az Árpád Prémium Birsalma pálinka viszont egy más megközelítést próbál közvetíteni a fogyasztó számára. A kóstoláskor erőteljes, parfümös illat vár téged, melyben a szegfűszeg és a citrusos benyomások váltják egymást, ezáltal egy igazán fiatalos, lendületes pálinkát élvezhetsz az Árpád főzde termékében. Weboldalunkon megtalálod a legjobb magyar főzdék prémium termékeit, így olyan pálinkákat is megkóstolhatsz, melyeket még sosem próbáltál!

Keresés