Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Szőlő Pálinka

Ön itt jár: Kezdőlap > Gyümölcsök >

Szőlő Pálinka

A szőlőpálinka és a törkölypálinka alapanyaga is a szőlő, azonban van egy különbség közöttük. A szőlőpálinkához érett szőlőszemeket használnak, a törköly pálinkához azonban kisajtolják ezeket. Próbálja ki mindkettőt és hasonlítsa össze!

Jellegzetes illata hamar kinyílik a pohárban. Nagyon szőlő.
Gyártó: Lunczer Pálinkák
9.690 Ft 6.590 Ft
Édes illat, édes élet. Igencsak szőlő, igencsak muskotály. Mély húrokat penget, de játszi könnyedséggel teszi. Nyár végi naplemente a poharunkban. Gyönyörködjünk benne.
Gyártó: Lunczer Pálinkák
11.490 Ft 7.790 Ft

A hazai pálinkafőzdék már évek óta gyártják a jobbnál jobb szőlőpálinkákat, melyeket most te is megkóstolhatsz a Palinkam.hu jóvoltából. Elérhető árakat és hatalmas választékot biztosítunk a legjobb hazai főzdék által készített szőlő pálinkák esetében, melyek valóban újraértelmezik a szőlőből készült szeszesital fogalmát. Szeretnél valami újat kipróbálni? Ismerd meg a Lunczer Cserszegi fűszeres szőlő pálinkát, az Agárdi Prémium Otello szőlő pálinkát, a Márton és Lányai Muskotályos szőlő pálinkát vagy a Gusto Irsai Olivér szőlő pálinkát! Mindegyik főzde egy kicsit mást biztosít: különböző ízvilágok, különböző fűszerezés, különböző aromák. Egy azonban egységes: az autentikus magyar pálinkaérzet, melyet minden egyes kóstolásnál élvezhetsz.

A Bestillo muskotályosban a jól ismert Irsai Olivér szőlő friss, ropogós fűszeressége kellemesen párosul a sárgamuskotály tartalmasabb, komplexebb ízvilágával, mialatt parfümös és lendületes illatvilággal, édeskés, pikáns, fajtára jellemző ízeivel ragadja magával a pálinka a fogyasztót. Az Árpád Prémium ízében kifejezetten gyümölcsös, fűszeres karaktert biztosít, amely nagyon telt és hosszú lecsengésű. Minden szőlő pálinkánkban érezhető az autentikus szőlőíz, és rengeteg termék készül a jól ismert és minőségi Irsai Olivér szőlőkből. A modern főzési eljárások és a minőségi alapanyagok garantálják azt, hogy minden kóstolásnál ugyanazt a karakteres ízt várhatjuk, mely manapság a magyar pálinkákra jellemző. Nézz szét te is a különböző szőlő pálinkák között webáruházunkban és próbálj ki új ízeket még ma!

Keresés