Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Zölddió Pálinka

Ön itt jár: Kezdőlap > Gyümölcsök >

Zölddió Pálinka

A diópálinkának a megdörzsölt zöld dióra és a felhasznált fűszerekre emlékeztető illatú és ízű ital. A különböző érlelési fázisokban folyamatosan változik az íze és a színe is. Kóstolja meg Ön is ezt a különlegességet!

Vannak olyan pálinkák, melyekről az emberek 95%-a sosem hallott. A zöld dióból készült pálinka is jó eséllyel ebbe a kategóriába esik, és nem kis kutakodás kell manapság, hogy a megfelelő ismertség nélkül ilyen dolgokra lelj. Mi azonban a pálinkák szakértői vagyunk, így elhozunk neked olyan speciális pálinkákat is, melyeket jó eséllyel sehol máshol sem találnál meg. A Márton és Lányai főzde, valamint a Panyolai főzde jóvoltából megkóstolhatod te is a kiváló ízekkel és egészen különleges élményekkel kecsegtető zölddió pálinkát, melyet mézzel is ízesítenek és sokan csak ’mézes hetek’-nek hívnak. Ezeket a pálinkákat természetesen inkább különleges alkalmakra ajánljuk, hiszen valóban ritkaságok, és az íz is olyan, hogy nem érdemes egyszerre elhasználni mindet!

A Panyolai Mézes Zöld Dió Pálinka egy igazi lélekmelegítő ital, mely feldob, ha igazán magad alatt vagy, és akkor is jól esik, ha éppen ünnepelni van kedved. Kellemesen fanyar, mégis édesen simuló pálinka, mely a Panyolai főzde jóvoltából jutott el boltunkban és a legmodernebb eljárásokkal, speciális fűszerezéssel és ízesítéssel készült. A citrusos, vaníliás zamat egzotikus találkozása valósul meg a fahéj és a szegfűszeg íz-harmóniájával, mely olyan ízvilágot teremt, melyet jó eséllyel sosem tapasztaltál még. Sokan mondják, hogy manapság bármiből lehet pálinkát főzni. Ez részben igaz, hiszen olyan dolgokból is lehet, mint a zöld dió. Azt azonban, hogy ilyen különleges alapanyagokból hogyan kell jót csinálni, azt csak kevesen tudják. Kóstoljuk hát örömmel a mesterműveket!

Keresés