Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Klasszikus Panyolai pálinkák széles választékban

Igazi pálinkakedvelőknek a Panyolai termékeket bizonyára nem kell már bemutatni, hiszen jó pár éve kaphatók már webáruházunkban ezek a kiváló minőségű termékek. 

A Panyolai főzde mindig is azt a minőséget és ízvilágot biztosította, melyre manapság a pálinkák terén szükség van. Egyedi Szatmári Ágyas alma, kajszibarack, ágyas szilva, vilmoskörte, cseresznye, meggy és szőlőpálinkák várnak a Panyolai termékek között, melyekkel újradefiniálhatod a pálinkázás élményét. Ha új ízeket szeretnél megkóstolni, akkor webáruházunkban tökéletes helyen jársz.

Egy helyen elérhetővé tettük a legjobb hazai pálinkákat, melyek elérhető áron meg is rendelhetők könnyen navigálható online felületünkön. Nincs más dolgod, mint szétnézni készletünkön, kiválasztani egy pálinkát és a rendelés leadása után már úton is van hozzád az új ízeket tartogató pálinka. Előszeretettel ajánljuk a Panyolai pálinkákat azok számára, akik szeretik a klasszikus ízeket és a modern pálinkafőzésben rejlő lehetőségek maximális kihasználtságát! Ismerd meg a Panyolai Elixír pálinkákat és próbálj ki új ízeket is!

A Panyolai főzde mindig a tökéletességre törekszik. Gondosan válogatott, hibátlan gyümölcsök, nagy odafigyeléssel történő lepárlás, egyedi fűszerezés és aromák, meglepően karakteres íz, kellemes harmóniák. Ezekre számíthatsz a Panyolai termékekkel. Az Elixír termékcsalád egyébként 2015-ben elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat is, mely méltán bizonyítja a pálinkák minőségét. Ismerd meg te is a Panyolai termékekben rejlő lehetőségeket, ízvilágot és minőséget még ma!