Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

BEMUTATKOZÁS

A pálinka különleges ital, mindenkinek mást jelent.  A régi paraszt emberek reggeli után fogyasztották, az ínyencek aperitifként, nyugaton emésztést segítőként isszák.

Vállalkozásunk családi vállalkozásból indult, minőségi italok kis és nagykereskedésével. Több évtizedes múlt van már mögöttünk és számos szaküzlet nyitása és üzemeltetése.

Az évek során felismertük a vevői igényeket, miszerint gyorsaságra, kényelemre és nagyfokú rugalmasságra vágynak vásárlóink. Az embereknek már nincs idejük bejárni az üzletekbe, mindent otthonról, vagy a munkahelyről, kényelmesen szeretnek elintézni.

Ha munka után még vásárolni is kell menni (akár még több helyre is), legalább 1 óránkba telik, üzemanyag és parkolási költséggel kell számolni. Ugye mennyivel olcsóbb és egyszerűbb a Pálinkám.hu oldalról rendelni?

Az üzlet nélküli értékesítésnek van még egy nagy előnye. Az olcsó árak. Nem kell a bérleti díjat, az eladókat, a rezsit és még sok más költséget beépítenünk a pálinka áraiba. Azaz, nem kell Önöknek ezeket a plusz költségeket megfizetniük. Így maradunk versenyképesek.

Mi is voltunk fiatalok (még most is azok vagyunk), átestünk a vodka, Hubertusz, Whisky-kóla, Jagermeister korszakon. Az igazi gyümölcspálinka azonban mindig végigkísért bennünket az útjainkon.

Ha a család összejön, barátainkkal találkozunk, grillezni készülünk, születésnapot ünneplünk vagy éppen csak elfáradunk, mindannyian jól tudjuk…  koccintsunk pálinkával.

Ennyi jó alkalom és mennyi fajta pálinka? A Pálinkám.hu több mint 30 különböző gyümölcsből, több mint 300 féle pálinkát sorakoztat fel kínálatában.

A Pálinkám.hu webáruház magánszemélyek mellett rendszeresen szállít cégeknek, akik tudják, hogy a pálinka az egyik legmegfelelőbb ajándék partnereik és vendégeik számára.

Reméljük Önök is megtalálják webáruházunkban azt a pálinkát, ami miatt minél többet csilingelhetnek a pálinkás poharak.

Vitkóczi Ákos