Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Zimek Pálinkák

A Zimek Pálinka Manufaktúra 2005 óta folytatja tevékenységét Zamárdiban, a Balaton déli partján. Az alapító – Roland Zimek – kezdetektől fogva kifejezetten a Balaton környékén termő gyümölcsök feldolgozására alapozta a főzde működését, és csakis a legkiválóbb gyümölcsöket használta fel pálinkáihoz, többek között ennek is köszönhető azok különlegesen jó minősége. A Zimek Pálinka Manufaktúra pálinkáiba garantáltan nem kerül cukor, sem egyéb mesterséges vagy természetes aroma. Szakembereik nagy gonddal válogatják ki a teljesen érett, hibátlan gyümölcsöket és külön figyelmet fordítanak arra, hogy azok feldolgozása is kíméletes legyen. Filozófiájuk szerint „a jó gyümölcs az, amely már leesett a fáról, de még nem érte el a talajt”.

A Zimek márkanéven előállított pálinkák, az elmúlt években rengeteg elismerést szereztek a pálinkát kedvelő fogyasztók és a pálinkát értő szakmai bírálók  körében. Ez idő alatt számos hazai és nemzetközi versenyen kiemelkedő eredményt értek el. Három alkalommal szerepeltek hazánk legjobb pálinkafőző műhelyeként, és a Manufaktúra megalapítása óta mindig az ország tíz legjobb pálinkafőzdéje között versenyezhettek az év pálinkája címért. Ennek egyik oka, hogy termékeiket mindig a legszigorúbb minőségi követelményeknek vetik alá, hogy minőségi, tiszta hungarikumot kapjanak. 

A Pálinkafőzde nemcsak termékeiben fejlődik folyamatosan, hanem mára már infrastruktúrájában is egyre inkább minőségi, nemzeti termelő manufaktúrává válik, amely fejlődési folyamat iránt az új tulajdonosi kör is maximálisan elkötelezett. Az új ügyvezetés nem kisebb feladatot tűzött ki céljául, mint hogy prémium kategóriás termékeik népszerűsége, ismertsége és elismertsége a jövőben mind a hazai, mind a nemzetközi piacokon növekedjen.

Rendezés:
Nézet: